English

Završen Externship maj 2024

 
Centar za emocionalno fokusiranu terapiju Srbije, je uspešno završio četvorodnevni Externship sa polaznicima različitih psihoterapijskih modaliteta iz Srbije i regiona.

U ponedeljak, 27. maja, uspešno smo realizovali drugi po redu Externship emocionalno fokusirane terapije parova u Srbiji. Ovaj intenzivni četvorodnevni trening, učesnicima je doneo priliku da se upoznaju sa osnovama modela, teorijski, ali najvažnije - iskustveno kroz veliki broj iskustvenih vežbi i uživo seansi. Bila je velika čast upoznati se sa kolegama iz Srbije i regiona i razmeniti znanje i iskustvo iz prakse tokom ovog procesa. Takodje, zahvalni smo dr Kyriaki Polihroni, što je i ove godine vodila proces edukacije i velikodušno delila svoje veliko iskustvo u ovoj oblasti.

Na kraju, hvala organizatorima i osoblju hotela Jump Inn, što su nam pružili okruženje u kom smo se osećali sigurno i komforno sve vreme.

Radujemo se nastavku saradnje i na narednim nivoima učenja!

 
Tim EFT centra Srbije
 

Related Articles

Naša misija

je stvaranje i širenje zajednice psihoterapeuta koji primenjuju EFT u svojoj praksi i modjusobno saradjuju i podrzavaju jedni druge.

Centar za Emocionalno Fokusiranu Terapiju Srbije 

Kontakt

Centar za emocionalno fokusiran terapiju Srbija

Adresa: Janka Katica br.9, 11000 Beograd

tel:+ +381 60 353 4772

email: ceftsrbija@gmail.com

PIB: 113154847

MIB: 28345283