English

ETF za profesionalce

Externship u Beogradu maj 2023

Šta predstavlja Externship?

Externship – osnovni nivo obuke u EFT (približno 30 sati) – podučava osnovne kliničke veštine koje su neophodne da bi stručnjak za mentalno zdravlje postao efikasan kao specijalista za terapiju parova i to je prvi korak da budete sertifikovani kao EFT terapeut. Externship obuhvata posmatranje terapeutskih sesija uživo, prezentacije teorije i kliničkih tehnika, vežbe za usavršavanje veština i diskusije o posebnim slučajevima, kliničkom materijalu i pitanjima. 

Datum i lokacija 12-15 Maj 2023.

Četvorodnevni Externship, (približno 32 sata) Beograd, Srbija,

uživo Edukacija će se izvoditi na engleskom jeziku uz simultani prevod na srpskom jeziku

Organizator

Centar za Emocionalno Fokusiranu Terapiju Srbije (CEFTS),
Trening je odobren i sertifikovan od strane ICEEFT- a

O treneru

Dr.Kyriaki Polichroni, MA, R.Psich, CGP, ECP je grčko- kanadski psiholog, bračni i porodični terapeut, koji živi u Atini, Grčka. Ona je dugogodišnji član kliničkog i obrazovnog osoblja Instituta Antropos u Atini – prvog centra koji je počeo da se bavi porodičnom terapijom u Evropi, a takođe je i jedan od osnivača Evropske asocijacije za porodičnu terapiju (EFTA) i prethodni predsednik asocijacije. Kiriaki je osnivač i koordinator „Grčke EFT mreže” (www.eft.net.gr). Obučava profesionalce u terapiji parova i porodičnoj terapiji širom Grčke i Evrope, posebno u zemljama Balkana (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Bugarska i Iran).

Kome je namjenjena obuka

Obuka se preporučuje svim profesionalcima u oblasti mentalnog zdravlja, psihoterapeutima svih škola I pristupa, kao i psihoterapeutima koji su trenutno u edukaciji i pod supervizijom. Može biti korisna svim profesionalcima koji žele da prošire svoje znanje i radne veštine sa parovima i razumeju dinamiku partnerskih odnosa iz perspektive atačmenta. Učesnici će dobiti sertifikat o završenom Externshipu.

Registracija i kotizacija 350 €

Rana registracija 300 € sa mogućnošću uplate u dve rate (prva rata do 15. marta 2023. a druga na dan edukacije)

Za sva pitanja I dalje informacije kontaktirati – Bojan Vuković, sertifikovani EFT terapeut i EFT supervizor, Sistemski porodični terapeut i trener, ECP, Bojan je osnivač Centra za Emocionalno Fokusiranu Terapiju Srbije

Kontakt telefon je +381 60 – 3534772 /

Kontakt mejlovi za prijave Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. ili Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Preuzmite pozivnicu

POZIVNICA

Related Articles

Externship u Beogradu maj 2024

Naša misija

je stvaranje i širenje zajednice psihoterapeuta koji primenjuju EFT u svojoj praksi i modjusobno saradjuju i podrzavaju jedni druge.

Centar za Emocionalno Fokusiranu Terapiju Srbije 

Kontakt

Centar za emocionalno fokusiran terapiju Srbija

Adresa: Janka Katica br.9, 11000 Beograd

tel:+ +381 60 353 4772

email: ceftsrbija@gmail.com

PIB: 113154847

MIB: 28345283

PONUDA IZ OVOG ČLANKA JE ISTEKLA