English

ETF za profesionalce

Externship u Beogradu maj 2024

Šta predstavlja Externship?

Externship – osnovni nivo obuke u EFT (približno 30 sati) – podučava osnovne kliničke veštine koje su neophodne da bi stručnjak za mentalno zdravlje postao efikasan kao specijalista za terapiju parova i to je prvi korak da budete sertifikovani kao EFT terapeut. Externship obuhvata posmatranje terapeutskih sesija uživo, prezentacije teorije i kliničkih tehnika, vežbe za usavršavanje veština i diskusije o posebnim slučajevima, kliničkom materijalu i pitanjima. 

Postovane koleginice I kolege zainteresovane za partnersku psihoterapiju, Nakon velikog interesovanja za edukaciju uspešno organizovanu u maju 2023.godine,  zadovoljstvo mi je da vas u ime Centra za emocionalno fokusiranu terapiju Srbije obavestim da  ponovo organizujemo edukaciju iz Emocionalno fokusirane partnerske terapije. (EFT  pristup u radu sa parovima zasnovan na dokazima)

Datum i lokacija od 24. do 27. maja 2023. godine 

Edukacija se odrzava u Beogradu, uzivo od 24. Do 27. maja 2024. godine (trajanje četiri dana) Edukacija je odobrena od strane ICEEFT a, svetske “krovne” organizacije za EFT.  

Organizator

Centar za Emocionalno Fokusiranu Terapiju Srbije (CEFTS),
Trening je odobren i sertifikovan od strane ICEEFT- a. Nakon zavrsenog Externshipa, dobija se sertifikat o zavrđenom osnovnom nivou

O treneru

Osnovni nivo EFT edukacije (Externship) ce i ove godine voditi EFT terapeut, supervizor I trener dr Kyriaki Polichroni.

Dr.Kyriaki Polichroni, MA, R.Psich, CGP, ECP je grčko- kanadski psiholog, bračni i porodični terapeut, koji živi u Atini, Grčka. Ona je dugogodišnji član kliničkog i obrazovnog osoblja Instituta Antropos u Atini – prvog centra koji je počeo da se bavi porodičnom terapijom u Evropi, a takođe je i jedan od osnivača Evropske asocijacije za porodičnu terapiju (EFTA) i prethodni predsednik asocijacije. Kiriaki je osnivač i koordinator „Grčke EFT mreže” (www.eft.net.gr). Obučava profesionalce u terapiji parova i porodičnoj terapiji širom Grčke i Evrope, posebno u zemljama Balkana (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Bugarska i Iran).

Kome je namjenjena obuka

Edukacija je namenjena koleginicama I kolegama svih psihoterapijskih škola I pravaca, bilo da su završili ili su I dalje na edukaciji, a zainteresovani su specijalizovanje iz oblasti PARTNERSKE psihoterapije

Registracija i kotizacija 450 € 

Rana registracija 390 € sa mogućnošću uplate u dve rate (prva rata do 01. marta 2024. a druga na dan edukacije)

Naglašavamo da je broj mesta ograničen i znatno smanjen u odnosu na prethodni Externship

Za sva pitanja I dalje informacije kontaktirati – Bojan Vuković, sertifikovani EFT terapeut i EFT supervizor, Sistemski porodični terapeut i trener, ECP, Bojan je osnivač Centra za Emocionalno Fokusiranu Terapiju Srbije

Kontakt telefon je +381 60 3534772 /

Kontakt mejlovi za prijave Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. ili Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Preuzmite pozivnicu

POZIVNICA

Related Articles

Externship u Beogradu maj 2023

Naša misija

je stvaranje i širenje zajednice psihoterapeuta koji primenjuju EFT u svojoj praksi i modjusobno saradjuju i podrzavaju jedni druge.

Centar za Emocionalno Fokusiranu Terapiju Srbije 

Kontakt

Centar za emocionalno fokusiran terapiju Srbija

Adresa: Janka Katica br.9, 11000 Beograd

tel:+ +381 60 353 4772

email: ceftsrbija@gmail.com

PIB: 113154847

MIB: 28345283

PONUDA IZ OVOG ČLANKA JE ISTEKLA