English

ETF za klijente

EFT za parove

EFT je kratkoročan, strukturiran, I na istrazivanjima zasnovan pristup, prvobitno razvijen za terapiju parova i zasnovan na nauci o emotivnoj privrženosti (atačment teoriji), nastao 1980-ih. 

EFT za pojedince (EFIT)

EFIT je pristup individualnoj terapiji zasnovan na nauci o emotivnoj privrženosti koji, kao i druge EFT intervencije, EFCT za parove i EFFT za porodice, nudi integraciju humanističkih iskustvenih intervencija fokusiranih na preoblikovanje intrapsihičkog iskustva i sistemskih intervencija fokusiranih na preoblikovanje obrazaca angažovanja sa značajnim drugima.

EFT za porodice (EFFT)

porodična terapijaEFFT sledi principe i prakse emocionalno fokusirane terapije kako bi obnovio vezu i unapredio održivost porodičnih odnosa. Osnovni cilј EFFT-a je da ponovo uspostavi sigurnije porodične obrasce gde su privrženost i brižni odgovori delotvorni i emocionalne veze se popravlјaju. Ovi resursi informišu mrežu bezbednosti koja obezbeđuje fleksibilnost i bliskost neophodnu porodicama radi promovisanja individualnog rasta i smislenih odnosa među generacijama.

Naša misija

je stvaranje i širenje zajednice psihoterapeuta koji primenjuju EFT u svojoj praksi i modjusobno saradjuju i podrzavaju jedni druge.

Centar za Emocionalno Fokusiranu Terapiju Srbije 

Kontakt

Centar za emocionalno fokusiran terapiju Srbija

Adresa: Janka Katica br.9, 11000 Beograd

tel:+ +381 60 353 4772

email: ceftsrbija@gmail.com

PIB: 113154847

MIB: 28345283