English

CEFT Ko smo mi

Ko smo mi

 

Šta je Centar za emocionalno fokusiranu terapiju Srbije?

Centar za emocionalno fokusiranu terapiju Srbije (CEFTS) je dobrovoljno, nevladino, neprofitno udruženje gradjana osnovano 2022. godine u Beogradu. Centar je osnovan na neodredjeno vreme radi ostvarivanja ciljeva iz oblasti psihoterapije i unapredjenja mentalnog zdravlja pojedinaca, te jačanju sigurnih i podržavajućih odnosa sa partnerima, članovima porodice i širom zajednicom. Poseban focus je na primeni emocionalno fokusirane psihoterapije (u daljem tekstu EFT), te edukaciji stručnjaka za sticanje znanja i veština iz ove psihoterapijske oblasti. Naša misija je stvaranje i širenje zajednice psihoterapeuta koji primenjuju EFT u svojoj praksi i modjusobno saradjuju i podrzavaju jedni druge.

Naši ciljevi su:

  • Dostupnost EFT psihoterapijskog modela sto vecem broju pojedinaca, parova, porodica
  • Informisanje stručne zajednice u Srbiji i regionu o EFT modelu psihoterapije i njegovoj efikasnosti
  • Organizacija i koordinacija radionica i edukacija na temu EFT modela u saradnji sa ostalim EFT centrima i zajednicama iz inostranstva povezanih sa ICEEFT–om
  • Supervizijska podška stručnjacima koji primenjuju EFT model sa parovima

 

O osnivaču:

Bojan Vuković je osnivač i predsednik Centra za emocionalno fokusiranu terapiju Srbije. Sertifikovani EFT terapeut za parove i EFT supervizor, uključen u trening za EFT trenera (serifikovan od strane ICEEFT, https://iceeft.com/) Sertifikovani sistemski porodicni terapeut i trener u Srbiji. Nosilac nacionalnog (broj 485) i evropskog sertifikata za psihoterapiju (ECP). Preko deceniju je imao  iskustvo u radu s decom i mladima bez roditeljskog staranja (radio je u ustanovi i nevladinoj organizaciji, grupni rad i porodičnu terapiju). Ima stalnu privatnu praksu u Beogradu, Srbija.

Poseban fokus interesovanja je rad sa parovima (bilo hetero ili istopolnim parovima) na srpskom ili engleskom jeziku, online ili uzivo.


 

Naša misija

je stvaranje i širenje zajednice psihoterapeuta koji primenjuju EFT u svojoj praksi i modjusobno saradjuju i podrzavaju jedni druge.

Centar za Emocionalno Fokusiranu Terapiju Srbije 


 

Related Articles

Naš tim

CEFT kontakt

Naša misija

je stvaranje i širenje zajednice psihoterapeuta koji primenjuju EFT u svojoj praksi i modjusobno saradjuju i podrzavaju jedni druge.

Centar za Emocionalno Fokusiranu Terapiju Srbije 

Kontakt

Centar za emocionalno fokusiran terapiju Srbija

Adresa: Janka Katica br.9, 11000 Beograd

tel:+ +381 60 353 4772

email: ceftsrbija@gmail.com

PIB: 113154847

MIB: 28345283