English

Naš tim

Naša misija

je stvaranje i širenje zajednice psihoterapeuta koji primenjuju EFT u svojoj praksi i modjusobno saradjuju i podržavaju jedni druge.


Bojan Vuković je osnivač i predsednik Centra za emocionalno fokusiranu terapiju Srbije. Sertifikovani EFT terapeut za parove i EFT supervizor, uključen u trening za EFT trenera (serifikovan od strane ICEEFT, https://iceeft.com/) Sertifikovani sistemski porodicni terapeut i trener u Srbiji. Nosilac nacionalnog (broj 485) i evropskog sertifikata za psihoterapiju (ECP). Preko deceniju je imao  iskustvo u radu s decom i mladima bez roditeljskog staranja (radio je u ustanovi i nevladinoj organizaciji, grupni rad i porodičnu terapiju). Ima stalnu privatnu praksu u Beogradu, Srbija.

Poseban fokus interesovanja je rad sa parovima (bilo hetero ili istopolnim parovima) na srpskom ili engleskom jeziku, online ili uzivo.

Kontakt +381 60 353 4772,

Mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

          Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.


Una Vitasović je master psiholog i sertifikovani porodični psihoterapeut sa završenim A nivoom EFT terapije. Deo je tima EFT centra Srbije - prvog centra za emocionalno fokusiranu terapiju parova u Srbiji. 

Svoje profesionalno iskustvo započela je radom u oblasti psihoonkologije kao zdravstveni psiholog u Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj i Udruženju roditelja pri Institutu za zdravstvenu negu majke i deteta u Beogradu. Takođe, radila je sa porodicama koje prolaze kroz migracionu krizu u okviru Komesarijata za izbeglice i migracije Srbije.

Trenutno radi samo u privatnoj psihoterapijskoj praksi sa posebnim fokusom na rad sa parovima koristeći se EFT pristupom na srpskom i engleskom jeziku.

 


Naša misija

je stvaranje i širenje zajednice psihoterapeuta koji primenjuju EFT u svojoj praksi i modjusobno saradjuju i podrzavaju jedni druge.

Centar za Emocionalno Fokusiranu Terapiju Srbije 

Related Articles

Ko smo mi

CEFT kontakt

Naša misija

je stvaranje i širenje zajednice psihoterapeuta koji primenjuju EFT u svojoj praksi i modjusobno saradjuju i podrzavaju jedni druge.

Centar za Emocionalno Fokusiranu Terapiju Srbije 

Kontakt

Centar za emocionalno fokusiran terapiju Srbija

Adresa: Janka Katica br.9, 11000 Beograd

tel:+ +381 60 353 4772

email: ceftsrbija@gmail.com

PIB: 113154847

MIB: 28345283