English

Događaji

Poziv na Externship - Beograd maj 2023

Poštovane  koleginice I kolege, 

Sa velikim zadovoljstvom, u ime novoosnovanog Centra za Emocionalno Fokusiranu Terapiju Srbije (CEFTS),  sve zainteresovane  za usavršavanje iz oblasti partnerske psihoterapije(svih psihoterapijskih pravaca, bilo da su terapeuti ili u edukaciji) želim da obavestim da se nakon šest

godina, ponovo u Beogradu organizuje dugo tražena I očekivana edukacija iz Emocionalno fokusirane partnerske terapije (Emotionally Focused Therapy, EFT), pristupu zasnovanom na visedecenijskim istrazivanjima, koji se bazira na atachment teoriji. 

Klikom na sliku otvarate pozivnicu

Edukacija je sertifikovana od strane International Centre for Exellence in EFT (ICEEFT)

Imamo privilegiju I jedinstvenu priliku ponovo ugostiti, kao trenera, svetski priznatu i poznatu partnersku I porodičnu psihoterapeutkinju, supervizorku  I trenera, sa višedecenijskim iskustvom, dr Kyriaki Polychroni iz Grčke. (sertifikovani EFT terapeut, supervizor I trener).

Obezbedjen je simultani prevod na nas jezik.

Više o EFT, samoj edukaciji I drugim bitnim informacijama o dogadjaju koji se održava od 12.-15. Maja 2023. godine u Beogradu, možete saznati u pozivnici klikom na sliku

Ko zeli da se vise informise o EFT, Psihopolis je preveo na nas jezik i publikovao knjigu osnivaca EFT a, Sue Johnson "Teorija emotivne vezanost  u praksi - emotivno fokusirana terapija za pojedince, parove i porodice"

ZAVRŠEN POZIV

Srdacan pozdrav,

Bojan Vukovic, EFT terapeut i supervizor, sistemski porodicni terapeut i trener, ECP, osnivac "Centra za emocionalno fokusiranu terapiju Srbije"

 

Related Articles

Naša misija

je stvaranje i širenje zajednice psihoterapeuta koji primenjuju EFT u svojoj praksi i modjusobno saradjuju i podrzavaju jedni druge.

Centar za Emocionalno Fokusiranu Terapiju Srbije 

Kontakt

Centar za emocionalno fokusiran terapiju Srbija

Adresa: Janka Katica br.9, 11000 Beograd

tel:+ +381 60 353 4772

email: ceftsrbija@gmail.com

PIB: 113154847

MIB: 28345283

PONUDA IZ OVOG ČLANKA JE ISTEKLA